Właściciele piekarni i przetwórstwa mięsnego

Właściciele piekarni i przetwórstwa mięsnego

Właściciele piekarni i przetwórstwa mięsnego stoją przed nie lada wyzwaniem, te dwa przemysły posiadają ogromną ilość produktów w swojej ofercie. Jak wiemy końcem roku wchodzi w życie nowe rozporządzenie i wiele przedsiębiorstw tej branży, zaczęło stopniowo wprowadzać wartość odżywczą na swoje produkty.

Przeanalizowanie całego asortymentu i umieszczenie informacji na etykiecie wymaga ogromnej ilość czasu i wysiłku.

Apelujemy do właścicieli dużych piekarni i zakładów przetwórstwa mięsnego oraz innych dużych przedsiębiorstw aby odpowiednio wcześnie zaczęli wdrażać nowe etykiety na swoich produktach ponieważ pod koniec roku w instytucjach zajmujących się obliczaniem wartości odżywczej i etykietowaniem będą duże kolejki, już teraz w tym sektorze pojawił się ruch, z każdym kolejnym miesiącem będzie on coraz większy a punk kulminacyjny jak to zwykle bywa będzie w grudniu wtedy  ze względu na dużą ilość zleceń ceny obliczeń mogą poszybować ostro do góry. Wiele producentów zarezerwowało sobie już kolejkę i zaczęło współprace i firmami zajmującymi się wartością odżywczą i na stopniowo wprowadzają nowe etykiety na swoje produkty.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 głosów, średnia: 5,00 na 5)
Loading...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

CommentLuv badge